In mijn praktijk help ik kinderen (maar ook volwassenen) onder andere bij het volgende: 

  • Concentratieproblemen
  • Vaak moe zijn, slaapproblemen
  • Veel piekeren, druk in het hoofd zijn
  • Leerproblemen
  • (Over)gevoeligheid voor prikkels uit de omgeving 

Vanuit mijn ervaring als docent help ik graag kinderen die op school niet lekker in hun vel zitten door bovenstaande “klachten” en daardoor niet tot leren toekomen. De gebruikte oefeningen en balansen kunnen ook heel goed helpen om meer- en hoogbegaafde kinderen te ondersteunen in hun leren. 

Kinesiologie is voor iedereen geschikt. In mijn praktijk help ik vooral kinderen, maar ook hun (jonge) ouders zijn van harte welkom. Ik ben er van overtuigd dat om prettige en effectieve sessies te hebben het goed is als jouw therapeut zich kan inleven in jouw situatie. Vanuit mijn ervaring in het onderwijs en privé kan ik daarom met name deze doelgroep goed helpen.  

Ik vind het ook belangrijk te benoemen dat ik nog in opleiding ben tot Professioneel Kinesioloog. Het Touch for Health deel van mijn opleiding is al zo goed als afgerond, maar in de loop van mijn opleiding zal ik steeds meer technieken kunnen gaan inzetten om specifieke klachten te proberen te verhelpen. Uiteraard gebeurt dit altijd in goed overleg met jou als client. Ook is het goed om te benoemen dat kinesiologie niet als vervanging van reguliere zorg dient, maar als aanvulling. Het is dus goed om altijd in overleg te blijven met je huisarts bij bepaalde klachten.