Een eerste kennismaking:

Reset & Energize

In een Reset & Energize sessie help ik jou weer in contact te komen met jezelf. Je hoofd en hart weer te verbinden. Onbewuste en onderliggende spanningen sporen we op en laten we wegvloeien. Zodat jij meer energie krijg en tegelijkertijd weer eens echt kunt ontspannen.


  Aan het eind van de sessie: 
  • Voel je je lichter en tegelijkertijd meer bij jezelf.
  • Heb je het gevoel dat je energie weer stroomt.
  • Ben je gelijk meer ontspannen.
  • Kun je makkelijker verbinden met je omgeving: je partner, je kinderen, je familie of je collega’s.

  Duur van de sessie: 60 minuten

  Tarief: €65,-

  Praktijklokatie: Meercamp 11, Houten 

Meer weten of een afspraak maken?
 

"De balans bij Esther was een heerlijk momentje me-time! Ik kom graag nog eens."

Carolien, 37 jaar, moeder van 2 kinderen

Veel gestelde vragen:

Reset & Energize sessie

Hoe ziet een Reset & Energize sessie eruit?

Voorafgaand aan de sessie ontvang je van mij een intakeformulier waarop je aangeeft wie je bent, wat je doet en waarom je een sessie hebt geboekt. Dit lopen we kort door. We stellen een doel aan de hand van jouw wens. Vervolgens neem je plaats op mijn behandeltafel. Met behulp van een spiertest ga ik vervolgens op zoek naar waar de spanning zich bevindt en hoe we deze in balans kunnen brengen.

Hoe zorg je dat de energie weer gaat stromen?

Om jouw energie weer te laten stromen en je weer in balans te brengen gebruik ik verschillende technieken. Soms zijn dit fysieke oefeningen, maar ook werk ik met het masseren van acupressuurpunten of het balanceren van chakra's. Soms gebruik ik ook Bach Bloesem of andere vergelijkbare remedies en kristallen. Jouw lijf vertelt met behulp van de spiertest wat jij nodig hebt, en daardoor laten we ons dus leiden.

Wat is precies de spiertest?

Een spiertest klinkt spannend, maar dat valt mee. Het betekent niks anders dan dat ik met lichte druk op (meestal) je arm check hoe jij lichaam reageert op bepaalde onderwerpen of vragen. Dit klinkt wellicht nog steeds wat vaag. Eigenlijk moet je de spiertest gewoon een keer ervaren om te weten wat het precies is!

Ik lees iets over massages. Moet ik daarvoor mijn kleren uitdoen?

Nee hoor. Tijdens het consult kun je gewoon je kleren aanhouden. Het gaat om massages of vasthouden van drukpunten, maar dat kan ook gewoon door je kleren heen. Wel is het fijn om makkelijke kleding aan te trekken.

Moet ik veel praten tijdens een sessie?

Nee, juist niet. Je hoeft zeker niet je hele levensverhaal te vertellen. Soms kan het wel helpen om bepaalde gebeurtenissen te bespreken, maar het gaat dan vooral om het gevoel dat jij daarbij had. En als dat een vervelend gevoel was dat zorgt dat je nu nog steeds stress ervaart, dan gaan we dat gevoel in balans brengen. Maar daarvoor hoef je het niet te herbeleven zoals bij sommige andere therapie-vormen.

                 

Wil jij ervaren wat kinesiologie voor jou kan doen? Vul via de knop hieronder het formulier in. Ik neem contact met je op voor het maken van een afspraak