Touch for Health & Stress release

Je kunt bij mij in de praktijk terecht komen om verschillende redenen, zoals bijvoorbeeld: 

  • chronische lichamelijke klachten
  • stress
  • oververmoeidheid

Maar je kunt ook bij mij terecht komen als je moeite hebt met het maken van keuzes, moeite hebt om een balans te vinden tussen werk en gezin of om voldoende rust te pakken. Vaak zit er ergens in je systeem een energieblokkade, waardoor je deze symptomen ervaart. Tijdens de eerste afspraak inventariseer ik je symptomen en bepalen we het doel dat je wilt bereiken. Daarna gaan we direct aan de slag met spiertesten: een middel waarbij jouw lichaam vertelt wat het nodig hebt. 

Balancering

Meestal is een deel van de balancering een balancering van de 14 meridianen. Door je lichaam lopen namelijk 14 energie meridianen. Zit in een van deze meridianen een blokkade dan kan de energie niet vrij stromen en ervaar je klachten (mentaal of fysiek). Tijdens een balancering halen we deze blokkade weg. Dit doe ik door massages van verschillende punten op het lichaam of bijvoorbeeld een meridiaanmassage. Net wat jou lichaam aangeeft. Na zo’n balancering voel je vaak direct verschil: je voelt je rustiger en ontspannen. Dit gevoel werkt vaak lang door en leiden uiteindelijk vaak tot vermindering van de klacht.  

Naast deze technieken gebruik ik ook andere stressrelease technieken om stress weg te nemen. Ook hierbij laat ik mij leiden door de spiertest. 

Het eerste consult duurt minstens een uur. Daarna volgen meestal nog 1 of 2 consulten om te zorgen dat het effect blijvend is. Kijk voor meer informatie over Touch for Health hier.

Voedingsadvies

Je kunt bij mij in de praktijk ook terecht voor een uitgebreid voedingsadvies om bijvoorbeeld gewicht te verliezen. Vaak combineer ik dit wel met bovenstaande technieken, maar de focus ligt meer op verandering van eetgewoontes.

Het eerste consult is dan een uitgebreid intake-gesprek van een uur, waarin ik jou voedingsgewoontes en leefstijl in kaart breng. Hierna maak ik een behandelplan en voedingsschema. Deze bespreken we daarna tijdens het vervolgconsult van minimaal een half uur. Afhankelijk van wat jij nodig hebt volgen er dan meerdere consulten, eventueel wisselend in duur.

    Nieuwsgierig geworden?

    Het is altijd mogelijk een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek te hebben van ongeveer 15 minuten. Daarna kun je besluiten of ik we samen aan de slag gaan. De coaching vindt plaats in de Dojo van de Kung fu school in Houten More Chi Martial Arts (Plantagepolder 57). 

    Ik wil graag een kennismakingsconsult: Reset & Energize