Ervaar meer rust, focus en energie in slechts één uur

Voor als je het gevoel hebt altijd aan te moeten staan

  1. Heb jij ook het gevoel altijd druk te zijn?
  2. Zit je veel in je hoofd en voel je je vaak overbelast?
  3. Ben je vaker dan je zou willen kortaf en ongeduldig naar je omgeving?
  4. En zou je zo graag gewoon eens rust in je hoofd en lijf willen hebben?
  5. Zodat je weer eens echt kan voelen wie jij werkelijk bent?

Druk, druk, druk...

Veel mensen zijn tegenwoordig erg druk. Druk met werk, een sociaal leven, kinderen. Vaak lukt het niet om tijd voor jezelf te pakken. En als je dan al eens tijd hebt voor jezelf, blijft het in je hoofd maar onrustig met alle to do lijstjes die je nog moet afwerken. Ondertussen vraag je jezelf regelmatig af of dit nu echt het leven is wat je wil leiden. En aan de andere kant heb je eigenlijk niet eens genoeg tijd om hier over na te denken. 

Ik kan jou helpen!

In mijn praktijk help ik jou weer in contact te komen met jezelf. Je hoofd en hart weer te verbinden. Onbewuste en onderliggende spanningen sporen we op en laten we wegvloeien. Zodat jij meer energie krijgt en tegelijkertijd weer eens echt kunt ontspannen. Dit voel je vaak al na een enkele sessie . Wil je daarna op een dieper niveau de oorzaak van jouw spanning aanpakken? Dan werk ik in korte trajecten van 4-5 sessies, met steeds ongeveer 3 weken ertussen. 


En waarom je daarvoor bij mij moet zijn? Omdat ik aanvoel waar de spanning zit die jouw flow blokkeert. En dat check ik met jouw lichaam. Vervolgens laat ik de energie weer stromen met behulp van kinesiologie. Dit klinkt misschien wat vaag, zweverig zelfs, maar mijn kracht is het juist dat ik jou goed kan uitleggen en verklaren wat ik doe. Zodat jij niet meer hoeft te blijven denken, maar juist kan gaan voelen en ervaren

Marieke (34 jaar)

Arts, moeder van 3 kinderen


"Nadat ik in de praktijk bij Esther was geweest zijn mijn lichamelijke spanningsklachten verdwenen en voel ik veel meer rust. En dat al na 1 sessie!"

Wil jij ook meer ontspanning en energie?
Zonder dat je daarvoor uren oefeningen moet doen of veel moet praten?

Ervaar het in een consult Kinesiologie

Aan het eind van de sessie: 

  • Voel je je lichter en tegelijkertijd meer bij jezelf.
  • Heb je het gevoel dat je energie weer stroomt.
  • Ben je gelijk meer ontspannen.
  • Kun je makkelijker verbinden met je omgeving: je partner, je kinderen, je familie of je collega’s.

Kortom, je voelt je weer ontspannen, licht en vol energie!

Minimale tijdsinvestering

De sessie duurt slechts een uur. 

Geen lastige oefeningen of lange praatsessies.

We zetten het zelfherstellend vermogen van je lijf aan waardoor je op een natuurlijke manier ontspant.

Maximaal resultaat

Al na 1 sessie voel je vaak duidelijk resultaat. En anders werk ik met korte trajecten van 4-5 sessies.
€ 70,-

Consult Kinesiologie

Wil jij ook weer eens echt kunnen ontspannen en af van dat altijd drukke gevoel? Boek dan nu een sessie en ervaar wat ik met kinesiologie voor jou kan betekenen!


Praktijklocatie: Meercamp 11, Houten (Utrecht)


Het consult kan in aanmerking komen voor (gedeeltelijke) vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering. Ik raad je aan dit te controleren bij je verzekeraar. 


Liever eerst persoonlijk contact?

Stuur dan een berichtje naar info@eshealth.nl met je telefoonnummer en wanneer ik jou kan bereiken. Dan neem ik contact met je op. Of bel/app naar 0611 474 675

Ervaringen uit de praktijk

"Door de sessie ben ik veel beter in staat keuzes te maken in werk, gezin en vrije tijd!"
Esmee, 35 jaar
"De balans bij Esther was een heerlijk momentje me-time! Ik kom graag nog eens."


Carolien, 37 jaar, moeder van 2 kinderen

Veelgestelde vragen:

Consult kinesiologie

Hoe ziet een consult eruit?

Voorafgaand aan de sessie ontvang je van mij een intakeformulier waarop je aangeeft wie je bent, wat je doet en waarom je een sessie hebt geboekt. Dit lopen we kort door. We stellen een doel aan de hand van jouw wens. Vervolgens neem je plaats op mijn behandeltafel. Met behulp van een spiertest ga ik vervolgens op zoek naar waar de spanning zich bevindt en hoe we deze in balans kunnen brengen.

Hoe zorg je dat de energie weer gaat stromen?

Om jouw energie weer te laten stromen en je weer in balans te brengen gebruik ik verschillende technieken. Soms zijn dit fysieke oefeningen, maar ook werk ik met het masseren van acupressuurpunten of het balanceren van chakra's. Soms gebruik ik ook Bach Bloesem of andere vergelijkbare remedies en kristallen. Jouw lijf vertelt met behulp van de spiertest wat jij nodig hebt, en daardoor laten we ons dus leiden.

Wat is precies de spiertest?

Een spiertest klinkt spannend, maar dat valt mee. Het betekent niks anders dan dat ik met lichte druk op (meestal) je arm check hoe jij lichaam reageert op bepaalde onderwerpen of vragen. Dit klinkt wellicht nog steeds wat vaag. Eigenlijk moet je de spiertest gewoon een keer ervaren om te weten wat het precies is!

Ik lees iets over massages. Moet ik daarvoor mijn kleren uitdoen?

Nee hoor. Tijdens het consult kun je gewoon je kleren aanhouden. Het gaat om massages of vasthouden van drukpunten, maar dat kan ook gewoon door je kleren heen. Wel is het fijn om makkelijke kleding aan te trekken.

Moet ik veel praten tijdens een sessie?

Nee, juist niet. Je hoeft zeker niet je hele levensverhaal te vertellen. Soms kan het wel helpen om bepaalde gebeurtenissen te bespreken, maar het gaat dan vooral om het gevoel dat jij daarbij had. En als dat een vervelend gevoel was dat zorgt dat je nu nog steeds stress ervaart, dan gaan we dat gevoel in balans brengen. Maar daarvoor hoef je het niet te herbeleven zoals bij sommige andere therapie-vormen.

Waar wacht je nog op? Boek meteen jouw sessie

Op de hoogte blijven?

 Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om regelmatig (maximaal 3x per maand) praktische tips, ervaringen uit de praktijk, nieuwe data voor workshops en meer inspiratie te ontvangen over wat kinesiologie voor jou kan doen.