Contact & Praktijkinformatie

Algemene informatie

Tarieven en vergoeding

Ben je nieuw bij mij in de praktijk en wil je graag langdurig effect van de balansen? Dan werk ik (na een eventuele kennismakingssessie) in eerste instantie met korte trajecten. Daarna is het mogelijk losse kinesiologische consulten af te nemen. Standaardtarief voor een kinesiologisch consult: €70,- per sessie van 60 minuten / €105 per sessie van 90 minuten. Deze is vrijgesteld van BTW.


Consulten komen in aanmerking voor vergoeding via een zorgverzekeraar, vanuit de aanvullende verzekering. De uiteindelijke vergoeding hangt af van de polisvoorwaarden van de verzekering. Ik raad aan deze zelf te controleren.

Betaling vindt plaats via een betaalverzoek achteraf of via bankoverboeking. Je ontvangt daarvoor een factuur. 


Overig

Relevante opleidingen:

- Insituut CAM Utrecht - Kinesioloog (HBO) (met oa Touch for Health,  Stress Release en Voeding)

- MBK / PSBK CPION geaccrediteerd

- Brain Gym® Facilitator 

- Touch for Health Instructeur

- Master of Science Leraar Biologie Eerstegraads Universiteit Utrecht

- Doctoraal Diergeneeskunde Universiteit Utrecht
Direct een afspraak maken?

Via de knop kun je direct een afspraak maken in mijn praktijk. Er opent dan een nieuw tabblad met mijn digitale agenda.

Liever eerst persoonlijk contact? 

Vul dan via de knop hieronder het contactformulier in en stel jouw vraag. 

Praktijk gegevens

Praktijklocatie:

Fort Honswijk 

Lekdijk 58

3998 NJ Schalkwijk

Contactgegevens:
info@eshealth.nl

+31611474675

Overige gegevens:

KVK: 73119547

BTW: NL001424599B45

Zowel de praktijk als therapeut zijn opgenomen in het AGB register van Vektis. 

Aangesloten bij: 

Aangesloten bij VBAG               null


Let op: Een behandeling bij een kinesioloog vervangt nooit de behandeling van een arts. Bij klachten is het altijd goed om ook je huisarts te raadplegen. 

Overige informatie

Algemene voorwaarden

Annuleren van afspraken kan kosteloos tot 24 uur van te voren. Bij onvoorziene omstandigheden kan hiervan worden afgeweken.


Klachtenregeling:

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken.

Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij een door de overheid erkende geschilleninstantie, Stichting Zorggeschil, en valt onder de onafhankelijke tuchtrechtspraak van de RBCZ. 


Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de VBAG via deze link. 

Via onderstaande knop vind je de overige algemene voorwaarden van ES Health

Privacy beleid

Voor een goede behandeling is het noodzakelijk dat een therapeut, een dossier aanlegt. Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uw dossier bevat aantekeningen over uw gezondheidstoestand en gegevens over de uitgevoerde onderzoeken en behandelingen. 


Een klein deel van de gegevens uit uw dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat een factuur kan worden opgesteld en deze kan worden verstuurd per email. Daarnaast wordt deze gebruikt om u op de hoogte te houden van algemene praktijkinformatie zoals bijvoorbeeld openingstijden en tariefwijzigingen.


De gegevens in het cliëntendossier blijven zoals in de wet op de behandelovereenkomst vereist 20 jaar bewaard. Uiteraard doe ik alles wat in mijn mogelijkheid ligt om de privacy van uw gegevens te waarborgen. Meer informatie hierover leest vind je in het Privacy Beleid van ES Health, via de knop hieronder.