Touch for Health: Voor jezelf en je gezin!
06 juli 2023 

Touch for Health: Voor jezelf en je gezin!

“Breng jezelf en je gezin weer in balans”. Zo luidt de ondertitel die ik zelf heb gegeven aan de Touch for Health 1 cursus. Omdat deze cursus namelijk boordevol technieken zit die je altijd en overal kunt inzetten om meer rust en energie te ervaren, voor jezelf en voor je gezin. In de vorige blogs kon je al lezen hoe ik zelf bepaalde technieken inzet (en dat kun jij dus ook na deze cursus). Maar hoe werkt dit dan voor bijvoorbeeld je kinderen? 

Ik zal wat voorbeelden noemen:

  • Je leert drie sets van acupressuurpunten die je kunt masseren om in de ochtend voor school het brein van je kind aan te zetten. Je kind kan dit natuurlijk ook zelf doen.
  • Je leert hoe het “poetsen” van een energiebaan kan zorgen voor het verlichten van spanning in het lichaam van je kind. Ook dit kan je kind zelf in enkele minuten doen.
  • Je leert hoe je door het vasthouden van het voorhoofd samen met een visualisatie je kind kunt voorbereiden op spannende gebeurtenissen, zoals een presentatie of een spreekbeurt.
  • Je leert hoe je door het poetsen van alle meridianen voor het slapengaan je kind kunt helpen makkelijker in slaap te vallen.
  • Je leert hoe je door specifieke massages op de rug je kind weer terug in verbinding met zijn of haar lijf kunt krijgen, in plaats van heel erg in het hoofd te blijven.

Kortom: een hele lijst aan technieken die je heel makkelijk kunt inzetten. En heeft je kind meer nodig? Dan kun je altijd een 14-spieren balans geven. Zodat je ook de dieper vastzittende emoties in beweging kunt brengen. Touch for Health 1 geeft niet alleen tools om jezelf in balans te brengen, maar ook je hele gezin! Want dat is de kracht van Touch for Health.

Op 31 augustus start ik met een nieuwe groep TFH 1. Meer weten en inschrijven? www.eshealth.nl/touchforhealth. 

Op de hoogte blijven?

 Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief om regelmatig (maximaal 3x per maand) praktische tips, ervaringen uit de praktijk, nieuwe data voor workshops en meer inspiratie te ontvangen over wat kinesiologie voor jou kan doen.