Traject Coaching & Kinesiologie

Om op een dieper niveau belemmerende patronen en overtuigingen te doorbreken

Voor wie?

Dit traject is voor jou als je:

 • Vanuit rust en vertrouwen stappen wilt maken in je persoonlijke groei of in je werk, zonder steeds weer terug te vallen in oude patronen. 
 • Een betere balans wil creëren tussen werk en privé
 • Beter om wil kunnen gaan met het maken van fouten.
 • Minder perfectionistisch wil zijn in het "alle ballen hoog houden", zowel in werk als in je rol als ouder, collega, partner of vriend(in).
 • Je zelfvertrouwen wilt vergroten. 
 • Stress in je leven op de langere termijn wilt verminderen.
 • Wilt gaan werken en leven vanuit een groeimindset.
 • Nieuwe gewoontes makkelijker wil kunnen vasthouden, zonder steeds terug te vallen in oude patronen. 

Waarom een combinatie van Kinesiologie & Coaching?

Coaching is er op gericht om jou inzicht te geven in wat je precies wilt en hoe je dit kunt bereiken. Maar soms weet je in theorie heel goed welke stappen je zou moeten nemen op weg naar jouw doel, maar lukt dit simpelweg gewoon niet. Oude, belemmerende en vaak onbewuste overtuigingen maken dat het je niet lukt om de juiste acties te ondernemen of nieuwe gewoontes vast te houden. Door middel van kinesiologische technieken kunnen we deze onbewuste patronen naar boven halen. Door middel van lichaamsgerichte en energetische technieken doorbreken we deze. Uiteindelijk heb je dan niet alleen meer inzicht in de mogelijke stappen op weg naar jouw doel, maar ben je ook beter in staat deze te zetten.

Het resultaat


 • We gaan oude patronen en gewoontes op een dieper niveau doorbreken.
 • Je ervaart minder (onbewuste) stress: je voelt je meer ontspannen en hebt meer energie. 
 • Je komt weer in contact met wie jij werkelijk bent.
 • Zo kun jij keuzes gaan maken in je leven, je werk en je relaties vanuit je gevoel, passend bij jouw doel.
 • We formuleren concrete stappen die je kunt nemen tijdens, maar ook na afloop van het traject.
 • Zodat jij het leven kunt gaan leiden dat echt bij jou past en waar je echt blij van wordt!

 

Wil jij dit ook? Plan dan meteen een eerste intake in mijn praktijk of maak een afspraak voor een gratis online kennismakingsgesprek. 

Ja, ik wil een afspraak maken!


 • De eerste sessie is een uitgebreide intake. We maken kennis met elkaar en we brengen jouw situatie in kaart. We stellen een doel voor het mogelijke traject. Daarnaast ontvang je meteen een balans om jouw energie te verhogen en om kennis te maken met kinesiologie.
 • Op basis van het eerste gesprek ontvang je een offerte op maat. Hierin beschrijf ik het doel waar we aan gaan werken en het aantal sessies. Jij besluit of je hiermee verder wilt gaan. 
 • Vervolgens gaan we aan de slag. Meestal bestaat een traject uit 5 sessies. De eerste sessies zijn vooral gericht op het verminderen van onbewuste stress, het verhogen van jouw energie en het doorbreken van onbewuste overtuigingen. Later in het traject gaan we aan de slag met concrete stappen richting jouw doel waar je ook thuis mee aan de slag gaat. 
 • Voorafgaand aan elke sessie ontvang ik van jou een reflectieverslag met daarin je ervaringen. Zo houden we de voortgang goed in de gaten. 
 • Aan het eind van het traject krijg je concrete tips en tools om ook na het traject verder te werken richting jouw doel.


Tarief:  €105,- per sessie van 90 minuten. Dit geldt zowel voor de intake als de vervolgsessies. Het aantal sessies van jouw traject is afhankelijk van jouw situatie en hulpvraag, maar is meestal rond de 5 sessies verspreid over 4 tot 6 maanden. Deze sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding door een verzekeraar.


Praktijklokatie: Meercamp 11, Houten 


Ben je enthousiast maar wil je graag eerst nader kennis maken? Plan dan een gratis online kennismakingsgesprek van 20 minuten via onderstaande knop. 

 

"Door het traject kwam ik echt in contact met het diepere weten. Ik weet nu welke overtuigingen ik had, maar ik voel ze niet meer zo erg. Ik kan veel bewuster besluiten anders te reageren, meer vanuit mezelf."

Irene, 39 jaar 

Plan jouw afspraak voor een intake zelf in de online agenda

Veel gestelde vragen:

Coaching & Kinesiologie

Wat is Kinesiologie?

Kinesiologie is een complementaire geneeswijze die er op gericht is stress uit je lichaam weg te halen, waardoor je direct meer energie krijgt. Ik kijk daarbij naar de hele connectie tussen je lichaam, geest en energie. Daarbij gaan we aan de slag met onbewuste overtuigingen en transformeren we die naar overtuigingen die jou wel gaan helpen. Zodat je meer in contact komt met wie jij werkelijk bent.

Wat is Coaching?

Coaching wordt vooral gebruikt om jou inzicht te geven in wat jij precies wilt, hoe je dat zou kunnen bereiken en wat jou belemmert om stappen te zetten in de richting van jouw doel. Hierbij wordt je vooral ook bewust gemaakt van deze belemmerende overtuigingen.

Wat zijn blokkerende of onbewuste overtuigingen dan?

Wist je dat wat we doen, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen maar voor 5% voortkomt uit onze bewuste gedachten en intenties? De overige 95% wordt onbewust aangestuurd. Dus als jij het gevoel hebt dat je vastzit, niet verder komt en steeds in dezelfde vaak stressvolle patronen blijft zitten, dan zit er wellicht iets in je onbewuste, een gedachte of een emotie, die jou blokkeert. Met gesprekken krijg je die helaas niet altijd boven water. Met kinesiologie lukt dat vaak wel.

Hoe kom je erachter waar de stress of blokkerende overtuigingen zitten?

Daarvoor maak ik gebruik van spiertesten.

Wat is de spiertest precies?

Een spiertest klinkt spannend, maar dat valt mee. Het betekent niks anders dan dat ik met lichte druk op (meestal) je arm check hoe jij lichaam reageert op bepaalde onderwerpen of vragen. Dit klinkt wellicht nog steeds wat vaag. Eigenlijk moet je de spiertest gewoon een keer ervaren om te weten wat het precies is!

Hoe ziet een sessie in het traject eruit?

Dit verschilt een beetje per fase van het traject. In de eerste sessie zullen we vooral bezig zijn met het in kaart brengen van jouw situatie en dus wat langer in gesprek zijn. In de daarop volgende sessies zullen we juist meer in jouw onbewuste patronen duiken via lichaamswerk en energiewerk. Aan het eind van het traject praten we juist weer meer over concrete stappen die je kunt gaan zetten.

Ik lees iets over dat je met kinesiologie blokkades laat verdwijnen en energie weer laat stromen. Hoe doe je dat?

Om jouw energie weer te laten stromen en je weer in balans te brengen gebruik ik verschillende technieken. Soms zijn dit fysieke oefeningen, maar ook werk ik met het masseren van acupressuurpunten of het balanceren van chakra's. Soms gebruik ik ook Bach Bloesem of andere vergelijkbare remedies en kristallen. Jouw lijf vertelt met behulp van de spiertest wat jij nodig hebt, en daardoor laten we ons dus leiden.

Ik lees iets over massages. Moet ik daarvoor mijn kleren uitdoen?

Nee hoor. Tijdens het consult kun je gewoon je kleren aanhouden. Het gaat om massages of vasthouden van drukpunten, maar dat kan ook gewoon door je kleren heen. Wel is het fijn om makkelijke kleding aan te trekken.

Is dit traject ook geschikt om diepliggende trauma's te verwerken?

Hoewel kinesiologie daar wel een aanvulling in kan zijn, raad ik je bij diepliggende trauma's aan een specialist op dat gebied te raadplegen. Mochten we gedurende het traject hierop stuiten dan zal ik je daarin ook adviseren. In het traject richt ik mij met name op de vastzittende energie rondom stressvolle gebeurtenissen in het verleden en dus niet op het bijvoorbeeld herbeleven van het trauma.

         

Wil jij ervaren wat een combinatie van kinesiologie en coaching voor jou kan doen?

Maak dan nu een afspraak voor een intake in de praktijk of plan een gratis online kennismakingsgesprek.