Traject - Coaching & Kinesiologie

Van denken naar voelen

Ben jij op zoek naar een coach of therapeut die jou kan helpen om minder stress te ervaren, en juist met meer ontspanning, plezier en energie door het leven te gaan? Zodat jij meer van het leven kunt genieten?
Ik help vrouwen die het eigenlijk allemaal goed voor elkaar lijken hebben, maar voor wie dit toch niet zo voelt.... 

Vermindering van stress

Betere balans tussen werk en privé

Persoonlijke groei 

Eigenlijk heb je alles goed voor elkaar... 

 • Je hebt een leuke baan of eigen onderneming waar je best wel blij mee bent. Je zou wel eens wat anders willen of meer uitdaging willen in dit werk, maar zoals het nu gaat zou je eigenlijk wel tevreden moeten zijn. 
 • Je hebt een fijn gezin en/of sociaal leven. Natuurlijk is er wel eens onenigheid of ander gedoe, maar in de basis gaat het best goed. 
 • Ook qua gezondheid mag je eigenlijk niet echt klagen (vind je zelf). Ja, je hebt wel vaker wat vage klachten. Terugkerende hoofdpijn bijvoorbeeld. Een gevoel van stress. Of rugpijn en nekklachten die maar niet over lijken te gaan. Deze klachten zitten je meer in de weg dan je zou willen. Maar ja, iedereen heeft wel eens wat toch?

... en toch klopt er iets niet. 

Want hoewel op papier alles goed lijkt te zijn, voelt dat niet zo:


 • Je voelt je vaak gestresst en druk in je hoofd.
 • Je hebt het gevoel dat je vast zit, dat de energie niet stroomt
 • Je bent vaker dan je zou willen kortaf tegen je gezin of op je werk.
 • Je wilt verder in je werk én in je leven. Maar het lukt je niet om focus hierop aan te brengen omdat anderen dingen je aandacht blijven vragen. 
 • En eigenlijk weet je ook niet zo heel goed welke kant je eigenlijk op wilt

Je hebt al van alles geprobeerd.

En natuurlijk heb je al van alles gedaan om meer rust te vinden en meer energie te krijgen voor nieuwe dingen. Je hebt yoga geprobeerd, meditatie of juist meer sporten. Je bent gezonder gaan eten. Maar het kost je zoveel tijd en energie om dit vol te blijven houden. Want er zijn andere dingen die jouw aandacht vragen.


Dus blijf je maar doorgaan in de ratrace van werk, zorgen en gezin. Dingen die nou eenmaal moeten. Maar je weet ook dat dit niet is zoals je de rest van je leven door wilt gaan. Je hebt alleen geen idee wat je moet doen om dit patroon te doorbreken.


En daarom ben je nu op zoek gegaan naar een coach of therapeut. Omdat je weet dat als je nog langer zo doorgaat, je anders wellicht overspannen gaat raken. 

Herken jij dit? En heb je al van alles geprobeerd om meer rust, focus en energie te krijgen? Dan help ik jou graag! 

Het probleem zit namelijk dieper...

Het is natuurlijk supergoed dat je van alles gedaan hebt om meer focus en rust te krijgen. Maar waar jij last van hebt zijn jouw onbewuste overtuigingen die maken dat jij steeds vervalt in oude patronen. Die maken dat jij geen focus kunt houden op zaken die echt belangrijk zijn. Deze oude patronen zitten vast in jouw systeem, in jouw lijf. En daarom lukt het ook niet om deze los te krijgen door alleen praten, visualiseren, meditatie of yoga.


Om dit echt in beweging te krijgen moeten we op een dieper niveau aan de slag. Naar de onderstroom. En dat is precies de kracht van mijn methode: coaching & kinesiologie.

Door de combinatie van coaching & kinesiologie: 

 • Gaan we oude patronen en gewoontes op een dieper niveau doorbreken.
 • Daardoor ervaar je minder (onbewuste) stress: je voelt je meer ontspannen en hebt meer energie. 
 • Je komt weer in contact met wie jij werkelijk bent.
 • Waardoor jij keuzes gaat maken vanuit gevoel in je leven, in je werk, in je gezin en in je relaties. Keuzes die passen bij jou als persoon en bij je doel.
 • We formuleren concrete stappen die je kunt nemen tijdens, maar ook na afloop van het traject.
 • Zodat jij het leven kunt gaan leiden dat echt bij jou past en waar je echt blij van wordt!

Wil jij dit ook? Plan dan een afspraak voor een gratis (live of online) kennismakingsgesprek.

Irene (39 jaar)

moeder van 3 kinderen


"Door het traject kwam ik echt in contact met het diepere weten. Ik weet nu welke overtuigingen ik had, maar ik voel ze niet meer zo erg. Ik kan veel bewuster besluiten anders te reageren, meer vanuit mezelf."

Waarom coaching & kinesiologie? 

Coaching is er op gericht om jou inzicht te geven in wat je precies wilt en hoe je dit kunt bereiken. Maar vaak weet je in theorie heel goed welke stappen je zou moeten nemen op weg naar jouw doel, maar lukt dit simpelweg gewoon niet door jouw onbewuste patronen. Door middel van kinesiologische technieken kunnen we deze onbewuste patronen naar boven halen. En met lichaamsgerichte en energetische technieken doorbreken we deze. Uiteindelijk heb je dan niet alleen meer inzicht in de mogelijke stappen op weg naar jouw doel, maar ben je ook beter in staat deze te zetten.


En waarom je bij mij moet zijn? Omdat ik intuïtief aanvoel waar de spanning zit die jouw flow blokkeert. En dat check ik met jouw lichaam. Vervolgens laat ik de energie weer stromen met behulp van kinesiologie. Dit klinkt misschien wat vaag, zweverig zelfs, maar mijn kracht is het juist dat ik jou goed kan uitleggen en verklaren wat ik doe. Zodat jij niet meer hoeft te blijven denken, maar juist kan gaan voelen en ervaren.  Meer over mij lees je via de knop hieronder. 

Wil jij ook het leven gaan leiden waar jij echt blij van wordt?

In een traject met weinig, maar wel zeer diepgaande sessies?

Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek

Praktische informatie

 • Voorafgaand aan het traject heb ik graag eerst persoonlijk contact met je. Dit kan in een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek van een half uur. Zo kunnen we beiden inschatten of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Dit gesprek kan zowel telefonisch, online of live in de praktijk plaatsvinden.

 • Het is ook mogelijk om meteen een balans te ontvangen in mijn praktijk, zodat je kennis kunt maken met kinesiologie. Een balans duurt een uur en kost € 70,-

 • Op basis van het kennismakingsgesprek en/of balans bespreken we of en hoe ik jou kan helpen. Jij besluit of je hiermee verder wilt gaan. 

 • Vervolgens gaan we aan de slag. Een traject bestaat meestal uit 4 tot 6 sessies. De eerste sessie is een uitgebreide intake en het concreet maken van jouw doel. De volgende sessies zijn vooral gericht op het verminderen van onbewuste stress, het verhogen van jouw energie en het doorbreken van onbewuste overtuigingen. Later in het traject gaan we aan de slag met concrete stappen richting jouw doel waar je ook thuis mee aan de slag gaat. 

 • Aan het eind van het traject krijg je concrete tips en tools om ook na het traject verder te werken richting jouw doel.

 • Jouw investering? Dat is afhankelijk van het aantal en de duur van de sessies. Ik hanteer hiervoor mijn gebruikelijke tarieven (€70,- per 45-60 minuten / €105,- per 75-90 minuten)

Een nuchtere en persoonlijke benadering, zonder (online) gedoe. 

Wellicht twijfel je om contact op te nemen. Want een gratis kennismakingsgesprek: beland je hiermee niet weer in de zoveelste emailfunnel? Ik beloof je dat dit niet zo is


Waarom ik dan wel een gratis gesprek aanbied? Omdat het voor een effectief traject heel belangrijk is dat jij vertrouwen hebt in je coach/therapeut en de methode. En dat krijg je in mijn ogen vooral door persoonlijk kennis te maken met elkaar. Daarnaast hoor ik graag eerst jouw verhaal, zodat ik ook kan inschatten of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Dus ben je geïnteresseerd in dit traject, maar twijfel je nog, neem dan gerust contact met mij op om nader kennis te maken via de knop hieronder. Dan kun je daarna besluiten of je dit traject aan wilt gaan. 

In het kort: 

Weinig sessies per traject

In de sessies in de praktijk brengen we jouw energie weer in beweging. Het effect hiervan ga je vervolgens voelen in de weken na de sessie.

Geen lange praatsessies

Door middel van kinesiologie laten we jouw lichaam spreken in plaats van je brein.

Maximaal resultaat

Doordat je op een diepliggend niveau patronen doorbreekt heb je snel en diepgaand resultaat.  

Dit traject is voor jou als je echt wilt gaan voor meer energie, meer focus en ontspanning in je leven. Daarbij ben je ook bereid om hier moeite voor te doen en tijd in te steken, maar doe je dit graag op een krachtige en effectieve manier. En in je eigen tijd. Dan is kinesiologie & coaching perfect voor jou. In de sessies in de praktijk zetten we jouw systeem aan, waardoor je zelf thuis aan de slag kan met de inzichten die je krijgt tijdens de sessies.


Ook hierbij geldt, net als bij andere coachingstrajecten, dat verandering wel tijd vraagt. Daarom spreiden we het traject uit over minimaal 4 maanden. Het grote verschil met alleen coaching is dat je minder snel terugvalt in oude patronen, doordat je deze op een dieper niveau hebt aangepakt. 


Mocht je na het traject merken dat oude patronen toch weer naar boven komen, dan is vaak een enkele sessie bij mij in de praktijk voldoende om dit weer te doorbreken. Meer daarover vertel ik je tijdens het kennismakingsgesprek. 

Veelgestelde vragen:

Coaching & Kinesiologie

Wat is Kinesiologie?

Kinesiologie is een complementaire geneeswijze die er op gericht is stress uit je lichaam weg te halen, waardoor je direct meer energie krijgt. Ik kijk daarbij naar de hele connectie tussen je lichaam, geest en energie. Daarbij gaan we aan de slag met onbewuste overtuigingen en transformeren we die naar overtuigingen die jou wel gaan helpen. Zodat je meer in contact komt met wie jij werkelijk bent.

Wat is Coaching?

Coaching wordt vooral gebruikt om jou inzicht te geven in wat jij precies wilt, hoe je dat zou kunnen bereiken en wat jou belemmert om stappen te zetten in de richting van jouw doel. Hierbij wordt je vooral ook bewust gemaakt van deze belemmerende overtuigingen.

Wat zijn blokkerende of onbewuste overtuigingen dan?

Wist je dat wat we doen, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen maar voor 5% voortkomt uit onze bewuste gedachten en intenties? De overige 95% wordt onbewust aangestuurd. Dus als jij het gevoel hebt dat je vastzit, niet verder komt en steeds in dezelfde vaak stressvolle patronen blijft zitten, dan zit er wellicht iets in je onbewuste, een gedachte of een emotie, die jou blokkeert. Met gesprekken krijg je die helaas niet altijd boven water. Met kinesiologie lukt dat vaak wel.

Hoe kom je erachter waar de stress of blokkerende overtuigingen zitten?

Daarvoor maak ik gebruik van spiertesten.

Wat is de spiertest precies?

Een spiertest klinkt spannend, maar dat valt mee. Het betekent niks anders dan dat ik met lichte druk op (meestal) je arm check hoe jij lichaam reageert op bepaalde onderwerpen of vragen. Dit klinkt wellicht nog steeds wat vaag. Eigenlijk moet je de spiertest gewoon een keer ervaren om te weten wat het precies is!

Hoe ziet een sessie in het traject eruit?

Dit verschilt een beetje per fase van het traject. In de eerste sessie zullen we vooral bezig zijn met het in kaart brengen van jouw situatie en dus wat langer in gesprek zijn. In de daarop volgende sessies zullen we juist meer in jouw onbewuste patronen duiken via lichaamswerk en energiewerk. Aan het eind van het traject praten we juist weer meer over concrete stappen die je kunt gaan zetten.

Ik lees iets over dat je met kinesiologie blokkades laat verdwijnen en energie weer laat stromen. Hoe doe je dat?

Om jouw energie weer te laten stromen en je weer in balans te brengen gebruik ik verschillende technieken. Soms zijn dit fysieke oefeningen, maar ook werk ik met het masseren van acupressuurpunten of het balanceren van chakra's. Soms gebruik ik ook Bach Bloesem of andere vergelijkbare remedies en kristallen. Jouw lijf vertelt met behulp van de spiertest wat jij nodig hebt, en daardoor laten we ons dus leiden.

Ik lees iets over massages. Moet ik daarvoor mijn kleren uitdoen?

Nee hoor. Tijdens het consult kun je gewoon je kleren aanhouden. Het gaat om massages of vasthouden van drukpunten, maar dat kan ook gewoon door je kleren heen. Wel is het fijn om makkelijke kleding aan te trekken.

Is dit traject ook geschikt om diepliggende trauma's te verwerken?

Hoewel kinesiologie daar wel een aanvulling in kan zijn, raad ik je bij diepliggende trauma's aan een specialist op dat gebied te raadplegen. Mochten we gedurende het traject hierop stuiten dan zal ik je daarin ook adviseren. In het traject richt ik mij met name op de vastzittende energie rondom stressvolle gebeurtenissen in het verleden en dus niet op het bijvoorbeeld herbeleven van het trauma.

Waar wacht je nog op? Plan meteen een kennismakingsgesprek